En uzun kocası 5 yıl yaşadı

14 yıl önce Türkiye'ye gelen ve daha önceki üç kocası da ölen kadın cinayetle ilgisinin olmadığını söyledi. SAMSUN 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, kocası Hasan Ünlü'yü (81) 5 ay önce başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gürcistan uyr

En uzun kocası 5 yıl yaşadı
14 yıl önce Türkiye'ye gelen ve daha önceki üç kocası da ölen kadın cinayetle ilgisinin olmadığını söyledi.

SAMSUN 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, kocası Hasan Ünlü'yü (81) 5 ay önce başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gürcistan uyruklu Leila Ünlü'yü (59) yargılamaya dün başladı. Duruşmaya hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen sanığın yanı sıra, Hasan Ünlü'nün 5 oğlu da katıldı. Leila Ünlü, duruşmadaki ifadesinde, “Arkadaşımda misafirlikteydim. Kimseyi öldürmedim. Eve geldiğimde eşim ölmüştü” derken, oğul Şevket Ünlü (57), babalarının tanımadığı kişilere kapıyı açmadığını öne sürdü.
Oğulları evlenmesini istememiş
Ünlü, “Babamın bu kadınla evlenmesini hiç istemedik. Babamdan önceki 3 kocası da şüpheli bir şekilde ölmüş” diye konuştu ve Leila Ünlü'den şikâyetçi oldu. Tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteleyen mahkeme, sanığın tahliye talebini reddetti. Bu arada İstanbul Adli Tıp Başkanlığı'nda yapılan incelemede ise, ölen Hasan Ünlü'nün tırnakları arasında birden fazla erkek kişiye ait DNA örnekleri bulunurken, Leila Ünlü'ye ait bir bulguya rastlanmadı.

En uzunu 5 yıl yaşadı

LEİLA Ünlü, 14 yıl önce Türkiye'ye gelerek Osman Dibiç (58) ile evlendi ve bu evlilik yaklaşık 2 yıl sonra Dibiç'in ölmesi üzerine bitti. Birkaç ay dul kalıktan sonra Ali Usta (60) ile evlendi. Ancak bu evliliği de Usta 1 ay sonra ölünce sona erdi. 5 yıl evlenmeyen Leila, 2002 yılında Hüseyin Kol (69) ile bir kez daha nikâh masasına oturdu. 4 yıl süren bu evliliği de Kol'un hayatını kaybetmesiyle son buldu. Son eşi Hasan Ünlü'nün de ölmesi üzerine Gürcü kadın cezaevine girdi. Leila Ünlü'nün sadece Gürcistan'daki ilk eşi hayatta.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel