Emniyet Of'taki Olayları Frenledi

Önceki akşam başlayan sözlü tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Patnoslu Vefa (25), İhsan (22), İsmet (20) Sedat (16), Seracettin E. (17) kardeşler Oflu Yalçın K. Furkan T. Sefa U. Ve Hüseyin A'yı bıçakla hafif şekilde yaraladı.Emniyet olayları s

Emniyet Of'taki Olayları Frenledi


Önceki akşam başlayan sözlü tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Patnoslu Vefa (25), İhsan (22), İsmet (20) Sedat (16), Seracettin E. (17) kardeşler Oflu Yalçın K. Furkan T. Sefa U. Ve Hüseyin A'yı bıçakla hafif şekilde yaraladı.

Emniyet olayları sezdi…

Oflu 4 gencin Patnoslular tarafından bıçaklandığı haberi bir anda ilçeyi gerdi. Yaralı gençler hastaneye kaldırılırken, duyarlı davranan polis, Patnoslu 5 kardeşi gözaltın alarak karakola getirdi. Olayı duyan 150 kişilik kalabalık polis merkezi önünde taşkınlık yapmak istedi.

Of'a Trabzon'dan takviye ekip gönderildi…

Gerginliğin bildirilmesinin ardından Trabzon emniyet Müdürlüğü Çevik kuvvet ekiplerinde n Of'a takviye gönderildi. Ayrıca Of İlçe Jandarma Komutanlığı da devereye girerek emniyete destek istedi. Trabzon'a nakledilen Patnoslu kardeşler dün dsavcılıkca serbest bırakıldı. Emniyet 5 kardeşi ilçe dışına çıkarttı.

Başkan Saral: Dışlama değil, tedbir..

Of belediye başkanı Oktay saral olayları Patnoslu gençlerin çıkarttığını belirterek, “İlçede yeni gerginlik olmaması için kavgaya karışan bu gençlerin ilçemize dönmelerini istemiyoruz. Bu bir dışlama hareketi değildir. Sadece tedbirden ibarettir. Gençler arasındaki bu hadise Doğulu-Karadenizli kavgası olarak algılanmamalı” dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler