Eğitimde Marka BİL Dershanesi

İlköğretimden, Üniversiteye kadar sınavlara hazırlıkta özgün uygulamaların, farklı ve özel arayışların öncü kuruluşlarından biri olan BİL Dershanesi, “Eğitimin mükemmeli ayrıntıda gizlidir” ilkesi ile hareket ederek sınavlara hazırlıkta farklı bir soluk v

Eğitimde Marka BİL Dershanesi

İlköğretimden, Üniversiteye kadar sınavlara hazırlıkta özgün uygulamaların, farklı ve özel arayışların öncü kuruluşlarından biri olan BİL Dershanesi, “Eğitimin mükemmeli ayrıntıda gizlidir” ilkesi ile hareket ederek sınavlara hazırlıkta farklı bir soluk ve heyecan getiriyor.

Yeni sistem BİL Dershaneleri, her düzeyde ki öğrenci için farklı, çağdaş bir eğitim sistemi uygulayarak gençleri geleceğe güven içerisinde hazırlıyor.

Trabzon BİL Dershanesi'nin İstanbul Şubesi olduğunu ve beş yıldır Trabzon'da hizmet verdiğini belirten Trabzon Bil Dershanesi Şube Müdürü Nermin Canalioğlu, “Dershanemizde 14 Öğretmenimiz ve 7 tane dersliğimiz var. Bu sayı bakıldığı zaman diğer dershanelere göre çok az bir sayı olarak görülüyor ama bu bizim en önemli ayrıcalığımız. Kalabalıkta öğrencilerimiz kayboluyor, biz bu az sayı ile onlarla birebir ilişki kurarak daha yakından tanıma fırsatını ele geçiriyoruz.

Burada tüm çalışmalar bir aile ortamında sürüyor. Burası bilgide büyük mekanda küçük yerleşimi olan bir dershane. Bu yıl oldukça büyük başarılar gösterdik. Öğrenci sayımız az olduğu için başarı oranımızda ona göre belirleniyor ama bu bizim için büyük bir başarı oluyor. Bizim yüzde 60-70'i bulan bir başarı tablomuz var. Bu bir rekabet değil eğitimde rekabet olmaz diye düşünüyorum” dedi.

Trabzon BİL Dershanesi'nde bir okul havasında eğitim yapıldığını kaydeden Canalioğlu, “Biz Milli Eğitim Bakanlığı Özel öğretim kurumlarına bağlı Dershaneler olarak eğitim veriyoruz. Milli Eğitimin bir birimiyiz. Çoğu öğretmenlerimiz mesai saatleri dışında çok büyük özveri göstererek çocuklarımıza zaman ayırıyorlar. Bir çocuğun zaten başarmak gibi bir isteği ve azmi varsa biz bunu destekleyerek gerçekleştiriyoruz. Hayat çok uzun bir süreç bu nedenle elli yıllık ömrünüzü bir sınava bağlayarak yaşayamazsınız. Gayret eden ve isteyen muhakkak başarılı olacaktır” diye konuştu.

BİL Dershanesi'nin bir çok kampanyası olduğunu söyleyen Nermin Canalioğlu şöyle devam etti: “Biz genel merkez'in dershanesiyiz bu nedenle genel merkez neyi vaat ediyorsa o bizim içinde geçerli oluyor. Kayıt kampanyamızın içinde bilgisayarlı kayıt yapıyoruz ve çok uygun şartlarda taksitle bize kayıt olmak için başvuru yapan aileler ödedikleri eğitim parası içinde bir bilgisayar sahibi oluyorlar. Aynı zamanda 20 tane matematik CD'si ve İngilizce'den bilgisayar destekli eğitim vereceğiz. O nedenle bilgisayarımız sadece eğitimi desteklemek amaçlı veriliyor. Alanlarda zaten o amaçla alıyor. Bu kampanyamız hala devam ediyor.”


E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel