Dünyanın en lüks gemisi Karadeniz'de!

Dünyanın en lüks transatlantiği olan Marhall Island Bayraklı MS Riviera isimli dev turist gemisi bin 146 yolcusuyla Sinop limanına demirledi.Dünyanın en büyük üçüncü kruvaziyer firması olan Oceana Cruise Line ait olan ve 12 Mayıs 2012 tarihinde yapımı tam

Dünyanın en lüks gemisi Karadeniz'de!

Dünyanın en lüks transatlantiği olan Marhall Island Bayraklı MS Riviera isimli dev turist gemisi bin 146 yolcusuyla Sinop limanına demirledi.
Dünyanın en büyük üçüncü kruvaziyer firması olan Oceana Cruise Line ait olan ve 12 Mayıs 2012 tarihinde yapımı tamamlanarak Barcelona'da denize indirilen Riviera adlı dev turist gemisi sabah saatlerinde Sinop'a geldi. Sabah saatlerinden itibaren gemiden inerek Sinop'u gezmeye başlayan turistler, kentin tarihi ve turistik mekanlarını görme imkanı buldu.
216.11 metre uzunluğunda, 66 bin 172 Groston ağırlığında olan ve bin 146 yolcusu, 779 mürettebatı ile Karadeniz turu kapsamında Sinop'ta mola veren gemide; ABD, Kanada, Çin, Meksika, Honghong, Avustralya ve İtalyalı turistler bulunuyor. Trabzon'dan Kuşadası'na gittiği öğrenilen gemi akşam saatlerinde Sinop'tan ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel