DKİB'den Trabzon Valisi'ne ziyaret

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter İdris Çevik ile birlikte Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.  DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan bölge ve

DKİB'den Trabzon Valisi'ne ziyaret
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter İdris Çevik ile birlikte Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. 
 
DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan bölge ve Trabzon ihracatı ile Birlik olarak yaptıkları çalışmalar ile yürütülen projelere ilişkin Vali Öz’e bilgi verdi. Bölge ihracatçılarından yakın komşu ülkel pazarlarında yaşanan sorunları da aktaran DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, bürokraside karşılaşılan sorunlar hakkında da bilgilendirme yaptı.
 
Trabzon’a kurulması planlanan lojistik merkeze ilişkin bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren DKİB Başkanı Gürdoğan, Vali Öz’den bu konuda destek istedi.
İhracatın ülke ekonomisinde olduğu kadar bölge için de önemli olduğunu, il ekonomisinin döngüsünde ihracatın çok önemli bir fonksiyon olduğunu dile getiren Vali Abdil Celil Öz, bu anlamda, gerek yapılacak çalışmaları gerekse bürokrasi ayağındaki sorunların çözümünde de her türlü desteği vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel