Denizde Başı Kopmuş Ceset

Dün akşam saatlerinde Pelitdibi mevkisinde denizde ceset gören vatandaşlar, olayı jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden Bolaman Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, cesedin denizde olması üzerine Sahil Güvenlik ekiplerine haber verildi.Cesedin olduğu b

Denizde Başı Kopmuş Ceset

Dün akşam saatlerinde Pelitdibi mevkisinde denizde ceset gören vatandaşlar, olayı jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden Bolaman Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, cesedin denizde olması üzerine Sahil Güvenlik ekiplerine haber verildi.

Cesedin olduğu bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri, Bolamanlı balıkçı Cengiz Yeşiltaş'ın da yardımıyla cesedi Bolaman Limanı'na sürükledi. Kırmızı taytlı bir bayan olduğu belirlenen cesedin başının ve bir kolunun yarısını olmadığı, tamamen çürüdüğü gözlendi.

Ceset,limana çağrılan Fatsa Devlet Hastanesi'ne ait bir ambulansla morga kaldırıldı. Cesedin denizden çıkarılması sırasında ortaya yayılan kokudan dolayı vatandaşlar ve askerler zor anlar yaşadı.

Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin otopsi ve DNA tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. Cesedin başının ve kolunun kesik olması cinayet ihtimalini güçlendirirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel