Daralan kavşak facia saçıyor!

Tirebolu'da Karayolları tarafından bir yıla yakın bir zamandır devam eden şehir içi yol yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Yol henüz tamamlanmadı ama Tirebolu Devlet Hastanesi Kavşağı'nda dikkat çeken bir ayrıntıyı okuyucularımızla paylaşmak is

Daralan kavşak facia saçıyor!

Tirebolu'da Karayolları tarafından bir yıla yakın bir zamandır devam eden şehir içi yol yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Yol henüz tamamlanmadı ama Tirebolu Devlet Hastanesi Kavşağı'nda dikkat çeken bir ayrıntıyı okuyucularımızla paylaşmak istedik. Körliman Mahallesi'nden kent merkezine giden yol hastane sapağında aniden daralıyor.
Bahsedilen noktaya kadar iki şerit giden bölünmüş yolun, kavşak sonrası yol ortasındaki sonrasındaki bölünmüş alanın eninin artmasından kaynaklanan bir daralma söz konusu.

Hastane önünden kavşağa inildiğinde sağ tarafdaki bölünmüş yolun orta alan genişliği yaklaşık 1 metre iken, sol tarafta haberimize konu olan noktanın 2,5 metre dolayında olduğu görülüyor. Hastane yönünden gelecek araçların yol ortasında kalabilme ihtimalinin düşünülerek böyle yapıldığını tahmin ettiğimiz kavşağın ana yolu daraltmasından kaynaklanan bir sorun olduğu ortada.

MADEM KARAYOLLARI YAPACAKTI BELEDİYE NİYE TAŞ DÖŞEDİ?
Seçim öncesi Tirebolu Belediyesi tarafından kaldırım döşenen yolun Karayolları tarafından sökülerek yeniden yapılması ise ilçede tartışılan başka bir konu. Karayollarının planı dahilinde yolun yapılacağı daha önce açıklanmasına rağmen belediyenin seçim öncesi erken davranarak yola kaldırım döşediği, hatta bu yüzden yüklü miktarda borca girdiği iddia edildi.

Ortaya atılan iddialar arasında sahile konan büfelerin yasal prosedüre uymayarak yolu işgal ettiği de var. Sözleşmesi gereği kaldırıma masa veya sandalye çıkartmaması gereken büfelerin kaldırımı işgal ederek yayaları engellediği de öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler