Damat Ayvayı Yedi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleşen bir düğünde, takı merasiminde sağdıç arkadaşı tarafından hediye edilen ayvayı damada gelin yedirdi.Almanya'da bir döküm fabrikasında çalışan gurbetçi Ufuk Soytürk, gönlünü kaptırdığı Fatsalı Hülya Çetin ile hayatını bi

Damat Ayvayı Yedi


Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleşen bir düğünde, takı merasiminde sağdıç arkadaşı tarafından hediye edilen ayvayı damada gelin yedirdi.

Almanya'da bir döküm fabrikasında çalışan gurbetçi Ufuk Soytürk, gönlünü kaptırdığı Fatsalı Hülya Çetin ile hayatını birleştirdi. Bolaman Çeşmi Cihan Aile Çay Bahçesi'nde gerçekleşen düğün töreninde birbirinden ilginç görüntüler yaşandı. Takı töreninde damat Ufuk Soytürk'ün annesi Müşerref Soytürk, gelinine 11 adet burma bilezik hediye ederken, baba Hicabi Soytürk de bir Trabzon hasırı hediye etti. Takı töreninin sonunda damat ve gelinin önüne hediye verilmek üzere bir koli geldi. Davetlilerin ısrarı üzerine açılan koliden ayva çıkması ise herkesi güldürdü. Davetlilerin "Ye ye" diye tezahürat yapması üzerine, gelin tarafından damada ayva yedirildi. Damat Ufuk Soytürk, ayva hediye edilmesini, "Eşim ve benim için hayatımız boyunca unutamayacağımız bir sürpriz oldu" sözleriyle değerlendirdi.

Ayvanın damat Ufuk Soytürk'e Almanya'dan arkadaşı olan ve sağdıçlığını yapan Ali Baş tarafından hediye edildiği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel