Dağcılardan Karadeniz'de çifte zirve

Yeşil Bursa Dağcılık Kulübü ve Kocaeli Dağcılık Doğa Sporları Kulübü üyeleri Karadeniz dağlarına tırmandı. İki kulüpten 18 kişinin katıldığı tur deprem şehitlerini anmak için düzenlenirken, 8 gün süren faaliyette önce Rize'de bulunan Verçenik zirvesine çı

Dağcılardan Karadeniz'de çifte zirve
Yeşil Bursa Dağcılık Kulübü ve Kocaeli Dağcılık Doğa Sporları Kulübü üyeleri Karadeniz dağlarına tırmandı.
 
İki kulüpten 18 kişinin katıldığı tur deprem şehitlerini anmak için düzenlenirken, 8 gün süren faaliyette önce Rize'de bulunan Verçenik zirvesine çıkıldı. 4 derece eğimli, 3711 metre yüksekliğinde zor bir tırmanış olan Verçenik zirvesine tırmanan dağcılar, ertesi gün araçlarıyla Aydere geçerek, Artvin'in en yüksek noktası olan 3932 metre yüksekliğindeki Kaçkar dağlarının zirvesine ulaştı.
 
İki zirve tırmanışının ardından Zilkale, Rize Kalesi, Uzun Göl, Sümela Manastırı gibi tarihi ve turistik yerler ziyaret edilerek Bursa'ya dönüldü.
 
Yeşil Bursa Dağcılık Kulübü Başkanı Kadir Soyaltın, Karadeniz halkına misafirperverliği için teşekkür ederken, Kocaeli Dağcılık Doğa Sporları Kulübü'nden fotoğraf sanatçısı Özcan Şarlı, gezinin bütün güzelliklerini objektifine yansıtarak kayıt altına aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler