Çukurçayır durak istiyor!

Trabzon’un en gözde yerlerinden merkeze bağlı Çukurçayır Beldesi sınırları içinde yer alan Vadikent’te yağmurdan korunacakları bir durak olmadığından yakınan çevre sakinleri bu talepelerinin karşılanmasını istiyor.  Yazın çok sıcak güneşli günlerde kışın

Çukurçayır durak istiyor!

Trabzon’un en gözde yerlerinden merkeze bağlı Çukurçayır Beldesi sınırları içinde yer alan Vadikent’te yağmurdan korunacakları bir durak olmadığından yakınan çevre sakinleri bu talepelerinin karşılanmasını istiyor.

  Yazın çok sıcak güneşli günlerde kışın ise soğuk ve yağmurlu havalarda  dolmuş beklerken korunacakları  durak olmadığından  zor durumda olduklarını belirten Vadikent  sakinleri yetkililerden bir an önce yol boyunca belli aralıklara durak yapılmasını istedi.

   Yağmurlu günlerde dolmuş beklerken özellikle çocukların ıslanıp hasta olduğundan yakınan çevre sakinleri bu taleplerinin yerine getirilmesi konusunda yetkililerden yardım istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel