Cinayet zanlısı nasıl yakalandı

Trabzon'da 2002 yılında bir kişiyi öldürdüğü iddasıyla yargılanarak 14 yıl 2 ay ağır hapis cezasına çarptırılan ancak yaklaşık 2 yıl önce tahliye olan Mehmet D., bir iş için gittiği Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı'nda kimlik kontrolü sırasında hakkında

Cinayet zanlısı nasıl yakalandı

Trabzon'da 2002 yılında bir kişiyi öldürdüğü iddasıyla yargılanarak 14 yıl 2 ay ağır hapis cezasına çarptırılan ancak yaklaşık 2 yıl önce tahliye olan Mehmet D., bir iş için gittiği Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı'nda kimlik kontrolü sırasında hakkında kesinleşmiş cinayet suçundan arandığı ortaya çıkınca gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 2002 yılında bir kişiyi öldürdüğü iddasıyla Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanarak 14 yıl 2 ay ağır hapis cezasına çarptırılan Mehmet D. (51), 2 yıl önce tahliye oldu. Ancak dosyası Yargıtay'a gönderilen Mehmet D. yeni yasaya göre burada yapılan incelemenin ardından 1 yıl daha ceza çekmesine karar verildi. Bir iş geçtiğimiz gün Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı'na giden Mehmet D.'nin burada yapılan kimlik kontrolü sırasında hakkında kesinleşmiş cinayet suçundan arandığı ortaya çıkınca gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.
Sanık Mehmet D.'nin yaklaşık 20 gündür arandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel