CHP Trabzon'dan Anma töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı tarafından Atatürk Alanı Atatürk Anıtı önüne düzenlenen etkinlik çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.Cumhuriyet Halk Parti İl Başkanı Yavuz Karan ve beraberindekiler Atatürk A

CHP Trabzon'dan Anma töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı tarafından Atatürk Alanı Atatürk Anıtı önüne düzenlenen etkinlik çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Cumhuriyet Halk Parti İl Başkanı Yavuz Karan ve beraberindekiler Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İl Başkanı Yavuz Karan, Atatürk’ün fikirleri sonsuza kadar yaşacağını belirterek, “Mustafa Kemal’in ölümü ancak bu kadar ölümsüz olabirdi. İnsanların fikirleri, düşünceleri asla ölmez. Mustafa Kemal Atatürk fikirleriyle, düşünceleriyle sonsuza kadar yaşayacak olanlardandır. Biz 10 Kasım’ları bir anma günü olarak kutluyoruz. Aslında 10 Kasım Mustafa Kemal’i ideallerini, fikirlerini, onu anlama günü olmalıdır. Yokluk içersinde kuruluş ve kurtuluş mücadelesi vermiş olan büyük Atatürk’ü her geçen gün yokluğunu daha çok hissediyoruz. Mustafa Kemal demek bu ülkede yüzünü batıya, medeniyete dönmek demek. Mustafa Kemal demek yurtta barış dünyada barış demektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel