Cevat Kol'un acı günü

Fotomaç ve haber61 köşe yazarı Cevat Kol'un kayınbiraderi Abidin Hamzaçebi hayatını kaybetti. Ordu'da yaşayan ve dün gece evinde iftar sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayta gözlerini yuman Abidin Hamze Çebi bugün toprağa veriliyor.Ordu ilinin sevilen

Cevat Kol'un acı günü

Fotomaç ve haber61 köşe yazarı Cevat Kol'un kayınbiraderi Abidin Hamzaçebi hayatını kaybetti. Ordu'da yaşayan ve dün gece evinde iftar sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayta gözlerini yuman Abidin Hamze Çebi bugün toprağa veriliyor.

Ordu ilinin sevilen esnafı merhum Hamzaçebi için öğlen namazı Ordu'daki arkadaşlarına veda için cenaze namazı kılınacak. Ardından Trabzon'un Sürmene ilçesine Gültepe köyüne getirilecek olan merhum Hamzaçebi'nin naaşı burada ikindi namazını mütakip kılınacak cenaze namazının ardında aile kabristanında toprağa verilecek. 

haber61 ailesi olarak Kol acısını paylaşır merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel