Çaykurdan Üreticiye Müjde

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Temmuz ayında aldıkları 178 bin ton yaş çay bedeli karşılığında üreticiye 113 milyon YTL civarında ödeme yapacaklarını söyledi.Yüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci sürgün alımlarının tamamlandığını ve yaklaşık 240

Çaykurdan Üreticiye Müjde

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Temmuz ayında aldıkları 178 bin ton yaş çay bedeli karşılığında üreticiye 113 milyon YTL civarında ödeme yapacaklarını söyledi.

Yüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci sürgün alımlarının tamamlandığını ve yaklaşık 240 bin ton yaş çay alımı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yaş çay bedeli ödemeleri çalışmalarının da tamamlandığını ifade eden Yüce, ''Temmuz ayında aldığımız 178 bin ton yaş çay bedeli olarak 113 milyon YTL civarında ödeme yapacağız. Ödemelere 20 Ağustosta başlamayı planlıyoruz. Planlı bir şekilde yaş çay bedellerini üreticilerimizin ilgili banka hesaplarına aktarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Yüce, bu yıl 1. ve 2. sürgün çay alım kampanyalarında toplam 455 bin ton yaş çay alımı gerçekleştirdiklerini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel