Çaykara'da Katledilen Aile

Trabzon'un Çaykara ilçesinde dün 5 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle aranan katil zanlısı ve zanlıya yardımcı olduğu iddia edilen akrabasının aranmasının sürdüğü bildirildi.İlçenin Ulucami köyünde kayınpederi Muzaffer Gargar (54) ile ikiz oğulları

Çaykara'da Katledilen Aile

Trabzon'un Çaykara ilçesinde dün 5 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle aranan katil zanlısı ve zanlıya yardımcı olduğu iddia edilen akrabasının aranmasının sürdüğü bildirildi.

İlçenin Ulucami köyünde kayınpederi Muzaffer Gargar (54) ile ikiz oğulları Murat ve Metin (12) ile kızı Esma Yeter Gargar'ı (27) kalaşnikof marka silahla evlerinde, köyde çobanlık yapan Ali Güven'i ise evin hemen yanındaki köy yolunda tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan E.T.'nin kaçarken kullandığı otomobil ile cinayetlerde kullanılan kalaşnikof marka silah ele geçirilirken, zanlıya yardımcı olduğu öğrenilen M.T.'nin aranmasının sürdüğü kaydedildi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, katil zanlısının yakalanması için yürütülen çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Jandarma ve emniyet birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede zanlıların yakalanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Güvenlik birimlerimize güvenimiz tamdır" dedi.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden 5 kişinin bugün ilçenin Ulucami köyündeki Ulucamii'de ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından aynı köyde toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel