Çay Sorunu Masaya Yatırılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş teftiş Kurulu Bakanlığınca Doğu Karadeniz Bölgesindeki tüm çay fabrikalarını kapsayan “Çay Sektörü Proje Teftişi” kapsamında yapılan Mayıs 2007 ayından bu yana yürütülen teftiş, inceleme ve araştırma soruşturma neti

Çay Sorunu Masaya Yatırılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş teftiş Kurulu Bakanlığınca Doğu Karadeniz Bölgesindeki tüm çay fabrikalarını kapsayan “Çay Sektörü Proje Teftişi” kapsamında yapılan Mayıs 2007 ayından bu yana yürütülen teftiş, inceleme ve araştırma soruşturma neticesinde 4857 sayılı iş kanunu ilgili mevzuat ile 4817 sayılı yabancıların çalışma izinleri hakkında kanuna aykırı hususlara rastlanıldığı bildirildi.

Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı iş teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından çay sektöründe tespit edilen çalışma hayatına ilişkin mevzuata aykırılıklar ile sektörün genel sorunları ve çözüm önerilerinin ele alınacağı bir toplantı tertip edildi.

10 eylül Pazartesi gününde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 16.00-19.00 saatleri arasında yapılacak olan bilgilendirme toplantısına çay fabrikaları, işveren vekillerinin yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri, konu ile ilgili diğer kurum, kuruluş, dernek ve oda başkanları katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel