Çay Paketinde Silah Ticareti

Karadeniz'den çay paketlerine zulaladıkları silahları Bursa'ya getirip satmak istedikleri iddia edilen 2 kişi, 6 adet ruhsatsız tabancayla yakalandı.Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suç ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbarat üzerine Karaden

Çay Paketinde Silah Ticareti

Karadeniz'den çay paketlerine zulaladıkları silahları Bursa'ya getirip satmak istedikleri iddia edilen 2 kişi, 6 adet ruhsatsız tabancayla yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suç ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbarat üzerine Karadeniz'den otobüsle Bursa'ya gelen kişileri takibe aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde 50 ayrı suçtan kaydı bulunan Selahattin U. (41), otobüsten indiği sırada Etbalık'ta polis tarafından gözaltına alındı.

Operasyonda çay paketlerine saklanmış halde 6 adet ruhsatsız tabanca ve 62 adet fişek ele geçirildi. Selahattin U. ile bağlantılı olduğu iddiasıyla kent merkezinde de kahveci C.B. (22) gözaltına alındı.

Şahıslar, sorgulamalarında silah ticareti iddiasını kabul etmezken, arkadaşlarına hediye için silahları getirdiklerini söylediler.
2 zanlı, "silah ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel