Çay Deresindeki Kirlilik

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde S.O.S veren Çay Deresi'ndeki kirlilik, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü çevre mühendislerince yerinde tespit edildi.Halkın molozları dere kenarına döktüğü, yatağını pet şişelerle doldurduğu, çöpünü attığı ve kanalizasyon atıklarıyl

Çay Deresindeki Kirlilik

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde S.O.S veren Çay Deresi'ndeki kirlilik, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü çevre mühendislerince yerinde tespit edildi.

Halkın molozları dere kenarına döktüğü, yatağını pet şişelerle doldurduğu, çöpünü attığı ve kanalizasyon atıklarıyla kirlettiği Çay Deresi'nin kirliliğini fotoğraflayıp görüntüleyen çevre mühendisleri, bu rezalete son vereceklerini ve gerekli cezai uygulamanın başlatılacağını söyledi. Kuraklığında etkisiyle su seviyesi düşen derenin ve çevresinin biran önce temizlenmesi istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel