Çarşıbaşı'nın Logosu Değişti

Çarşıbaşı Belediyesi tarafından açılan, kurumsal logo yarışmasında birinci gelen eser belediye meclisinde de oy çokluğu ile kabul edildi.Çarşıbaşı Belediyesince yaklaşık üç ay önce açılan, Çarşıbaşı Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması'nda birinci gelen ese

Çarşıbaşı'nın Logosu Değişti

Çarşıbaşı Belediyesi tarafından açılan, kurumsal logo yarışmasında birinci gelen eser belediye meclisinde de oy çokluğu ile kabul edildi.

Çarşıbaşı Belediyesince yaklaşık üç ay önce açılan, Çarşıbaşı Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması'nda birinci gelen eser Çarşıbaşı Belediye Meclisi'nde de gündeme alınarak görüşüldü.

İlk üçe giren eserler değerlendirildikten sonra oylamaya geçildi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mehmet Turan'ın da kabul oyu verdiği Mehmet Hacıfettahoğlu'nun hazırladığı logo, oy çokluğu ile Çarşıbaşı Belediyesinin yeni logosu olarak belirlendi.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mehmet Turan, yaptığı açıklamada, yarışmaya olan katılımın oldukça yüksek olduğunu ve birinciyi seçmekte oldukça zorlandıklarını belirterek, şunları anlattı:

''Belediye meclisinde aldığımız bu karardan sonra artık yeni logomuza kavuşmuş bulunuyoruz. Eski logomuzla ilgili eleştiriler alıyorduk. Ben yeni logomuzun halkımız tarafından da beğenileceğine inanıyorum. Konu ile ilgili yazışmaları yaptıktan sonra logomuzu kullanmaya yapacağız. Bu yarışmaya eserleriyle katılan herkese ve değerli jüri üyelerine ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.''

Çarşıbaşı Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması'na 47 eser katılmış, Mehmet Hacıfettahoğlu'nun hazırladığı logo birinci Murat Kurt'un hazırladığı logo ikinci, Kenan Kuri'nin logosu ise üçüncü olmuştu. Yarışmada ilk üçe giren eserlere de para ödülü verilmişti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler