Canik Belediye Başkanı yakındı

"Canikli Kadınlar Buluşuyor" programına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te yaşanan bunca değişime karşılık temizlik kültürünün istenilen seviyede yayılmadığından yakındı.

Canik Belediye Başkanı yakındı

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan programa AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile Canikli kadınlar katıldı. Programa katılarak hanımların dertlerini dinleyen ve Canik'e yapılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Genç, "Hep siz bizlerden bir şeyler istiyorsunuz. Bizimde sizlerden isteğimiz var. O da çevrenize karşı biraz daha duyarlı olmanız. Canik değişti. Sizlerde bu değişime ayak uydurmalısınız. Bu nedenle yaptığımız tüm etkinlikleri ve kurslara katılmanızı istiyorum" dedi.


Temizlik kültürünün istenilen seviyede olmadığını belirten Başkan Genç, "Çevreye karşı biraz daha duyarlı olmalıyız. Temizlik bir kültür işidir. Bu kültürü de toplumda yaymak için eğitim ve seminerler verdik. Özellikle gelecek kuşaklarda temizlik kültürünün yerleşmesi için okullarımızda çevre ile ilgili eğitimler verdik.

Toplum olarak çevremize karşı biraz daha duyarlı olmalıyız" diye konuştu. Temizlik konusu vatandaşlık, toplum ve doğaya karşı olan görevimiz olduğunu kaydeden Genç, şunları söyledi: "Canik halkının rahatlığı için gece gündüz demeden sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hizmetlerimizi yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Sizlerden de tek isteğimiz yapılan bu hizmetlere sahip çıkmanız. Sizler bunu yaparsanız, yeni hizmetler daha hızlı ve kolay yerine getirilir."Yapılan konuşmanın ardından hanımlar, söylenen şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel