Canalioğlu'ndan o müdüre tepki

CHP Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın açıklamaları için, "İl müdürünün bu açıklamaları vahimdir. Bu haddini aşan açıklamalar eğitim camiamıza da zarar vermektedir" değerlendirmesinde bulundu. Can

Canalioğlu'ndan o müdüre  tepki
CHP Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın açıklamaları için, "İl müdürünün bu açıklamaları vahimdir. Bu haddini aşan açıklamalar eğitim camiamıza da zarar vermektedir" değerlendirmesinde bulundu.
 
Canalioğlu yaptığı yazılı açıklama ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın "Erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı binada altlı üstlü kalıyor. Aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni iki yıldır rahatsız ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor" ifadelerini çok yersiz ve talihsiz bir açıklama olarak nitelendirdi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Kırbaç'ın Trabzon insanını yeterince tanımadığını kaydeden Canalioğlu, "Gençliğe, kadına saygısı ve güveni olmayan, Trabzon'nun köklü tarihini ve kültürünü bilmeyen il müdürünün bu açıklamaları vahimdir. Bu haddini aşan açıklamalar eğitim camiamıza da zarar vermektedir" dedi.
 
Trabzon Sosyal Bilimler Lisesinin taşınmasına da değinen Canalioğlu, "İşte bu anlayış okullarımızı töhmet altında bırakmaktadır. Göz bebeğimiz çocuklarımızın eğitim hayatına direk müdahale eden bu zihniyet ve velilerin sesini duymayan basiretsiz bir yönetimdir. Yazıktır günahtır" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel