Canalioğlu'ndan Denetleme

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Uzunsokak Caddesi'nde gece devam eden çalışmaları yerinde izlerken, elektrik tellerinin yer altına alınması ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından öncelikli olarak içmesuyu şebekesini yenileyeceklerini söyledi

Canalioğlu'ndan Denetleme

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Uzunsokak Caddesi'nde gece devam eden çalışmaları yerinde izlerken, elektrik tellerinin yer altına alınması ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından öncelikli olarak içmesuyu şebekesini yenileyeceklerini söyledi.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak'taki çalışmaların tamamlanması için çaba sarfettiklerini ifade eden Canalioğlu, "Kent içindeki ilk doğalgaz çalışmasını da burada yapacağız. Belediye olarak TEDAŞ, TELEKOM ve doğalgaz firması ile birlikte hareket ediyoruz. Vatandaşlarımız ve buradaki esnaflarımız sabırlı davranıyorlar. Ekiplerimiz süratli bir şekilde gece gündüz çalışıyorlar. En kısa sürede çalışmalar tamamlanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler