Canalioğlu "Rastgele" Dedi

Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, 1 Eylül'de açılacak olan balık avı sezonu öncesi Trabzon toptancı balık halindeki esnafı ziyaret ederek, verimli bir sezon diledi.Balık sezonu öncesi Toptancı Balık Halindeki çalışmaları inceleyen ve balıkçıl

Canalioğlu "Rastgele" Dedi

Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, 1 Eylül'de açılacak olan balık avı sezonu öncesi Trabzon toptancı balık halindeki esnafı ziyaret ederek, verimli bir sezon diledi.

Balık sezonu öncesi Toptancı Balık Halindeki çalışmaları inceleyen ve balıkçılarla sohbet eden Belediye Başkanı Canalioğlu, yeni av sezonunun başarılı geçmesini dileyerek, “Haydi Rastgele” dedi.

Başkan Canalioğlu, balık halindeki eksikliklerin en kısa sürede tamamlanarak, esnafımıza rahat çalışabilecekleri alanlar yaratmak ve halkın sağlıklı ortamlardan alışverişlerini yapmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Başkan Canalioğlu, Beşirli'de yapılacak olan sabit modern semt pazarında seyyarlar için bir alan oluşturacaklarını belirterek, “Amacımız halkımızın hijyenik ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Bu nedenle seyyar esnafımızın da kurallara uymasını bekliyoruz” dedi.

Balık ihracatçısı Recep Denizer, Belediye Başkanına yaptığı bu ziyaretten ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek, “Bereketli bir sezon geçirip halkımızın bol ve ucuz olarak deniz ürünlerinden yararlanmasını diliyoruz. Belediye Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz"dedi.

Karadeniz'de balıkçılar sezonunun sona erdiği 31 Ağustos gecesi saat 01.00'den itibaren Karadeniz'e açılarak yeni sezonu açacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler