Canalioğlu Kurban Kestirdi

Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, iki ayrı kazada, bir personelin ölümü 4'ünün de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazaları nedeniyle “Nazarlık” kurban kestirdi.Trabzon Belediyesinin özelleştirdiği temizlik işleri müdürlüğü personeli Mehmet

Canalioğlu Kurban Kestirdi

Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, iki ayrı kazada, bir personelin ölümü 4'ünün de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazaları nedeniyle “Nazarlık” kurban kestirdi.

Trabzon Belediyesinin özelleştirdiği temizlik işleri müdürlüğü personeli Mehmet Memiş'in ölümü, Belediye temizlik işleri personelleri İbrahim Öztürk, Harun Akar, Ömer Parmak ve Hasan Durmuş'un yaralanmaları ile sonuçlanan kazalar nedeniyle 2 koyun kurban kestiren Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon insanına hizmet veren personellerinin talihsiz bir kaza yaşadığını belirterek, “Allah hepinizi nazardan korusun” dedi.

Trabzon Belediyesinin her biriminin kent halkına hizmet vermek için gece gündüz görev yaptığını belirterek, M. Volkan Canalioğlu, “Güzel çalışmalara hep birlikte imza atıyoruz. Siyasi ayırım gözetmeden çalışıyoruz. Bunda hepinizin büyük katkısı var. Allah sizden razı olsun. Hepinizin eline sağlık. Bundan sonra da bu gayretimizi sürdüreceğiz. İki olay yaşadık. Biri ölümlü sonuçlandı. Vefat eden arkadaşıma rahmet, diğer arkadaşlarıma da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı yaparken kazasız belasız güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Canalioğlu, daha sonra KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi gören personellerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel