Çakır ve Kara'dan iftar yemeği

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çakır ile İbrahim Kara, Ramazan’da örnek bir vefa örneği göstererek, 30 kişiye iftar yemeği verdi.Faroz Şahbazoğlu Restaurantta verilen iftar yemeğinde Çakır, Ramazan’ın barış ve kardeşlik ayı olduğunu belir

Çakır ve Kara'dan iftar yemeği

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çakır ile İbrahim Kara, Ramazan’da örnek bir vefa örneği göstererek, 30 kişiye iftar yemeği verdi.

Faroz Şahbazoğlu Restaurantta verilen iftar yemeğinde Çakır, Ramazan’ın barış ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, “Ramazan’da yardıma muhtaçlara yardım etmemiz gerekir.

Biz de yönetici arkadaşım İbrahim Kara ile birlikte böyle bir organizasyon yaparak, aileleri iftarda ağırladık. Katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bizi mutlu ettiler katıldıkları için. Yardımlarımız Ramazan haricinde de devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler