Büyükelçi'den Okutan'a ziyaret

Trabzon'da 15-16 Mayıs 2008 tarihleri arasında çeşitli ülkelerden temsilcilerinin katılımıyla yapılacak 'Yasadışı Yollarla İnsan Ticareti ve Yasadışı Göç' konulu toplantıyla ilgili olarak Vali Okutan'ı ziyaret eden Büyükelçi Gür, toplantının başarılı geçm

Büyükelçi'den Okutan'a ziyaret

Trabzon'da 15-16 Mayıs 2008 tarihleri arasında çeşitli ülkelerden temsilcilerinin katılımıyla yapılacak 'Yasadışı Yollarla İnsan Ticareti ve Yasadışı Göç' konulu toplantıyla ilgili olarak Vali Okutan'ı ziyaret eden Büyükelçi Gür, toplantının başarılı geçmesi için destek istedi. Kendisi de Trabzonlu olan Gür, Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılması planlanan toplantının daha sonra Trabzon'da yapılmasının kararlaştırıldığını kaydederek “Trabzon'daki bu toplantıya en iyi şekilde ev sahipliği yapacağımızı ümit ediyorum. Bu konuda gerekli desteği aldık. Toplantıya çeşitli Avrupa ülkelerinin yanı sıra Doğu Bloku ülkelerinden de dışişleri ve içişleri bakanlıklarından üst düzey yetkililer katılacak” diye konuştu.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ise toplantının Trabzon'da yapılmasının kendileri için memnuniyet verici olduğunu belirterek gerekli her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel