Boztepe Trabzon Limanında

Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemi, Trabzon Limanı açıklarına çekildi.Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götürmek için 3 Temmuzda Trabzon'dan yola çıkan, ancak aynı gün l

Boztepe Trabzon Limanında

Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemi, Trabzon Limanı açıklarına çekildi.

Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götürmek için 3 Temmuzda Trabzon'dan yola çıkan, ancak aynı gün liman açıklarında yükünü boşaltmak için beklediği sırada garaj bölümünde çıkan yangınla tamamen yanan ''Boztepe'' gemisi, söndürme çalışmalarının ardından, Trabzon'dan yola çıkan Lider Şafak isimli gemi ile çekilerek Trabzon Limanı'nın 6 deniz mili açığına demirledi.

Geminin işletmeci şirketi Asya Ro-Ro yetkilileri, bu sabah Trabzon Limanı açıklarına demirleyen ''Boztepe'' gemisinin, yapılacak incelemeler sonucu, birkaç gün içerisinde akıbeti hakkında karar vereceklerini söyledi.

Yetkililer, geminin, batma tehlikesi nedeniyle Trabzon Limanı'na sokulmadığını, bu nedenle açığa demirlendiğini de ifade ettiler.

21 kişilik mürettebatın bulunduğu gemide, her birinin içerisi yaş meyve ve sebze dolu 26 tırın bulunduğunu kaydeden yetkililer, gemide ayrıca 7 cip ve 50 ton mermerin olduğunu belirttiler. Geminin, 30 yıl önce suya indirildiği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler