Boztepe Gemisine Bu Ceza Niye?

Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemi, Trabzon Limanı açıklarında turluyor.Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götürmek için 3 Temmuz'da Trabzon'dan yola çıkan, ancak aynı gü

Boztepe Gemisine Bu Ceza Niye?

Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemi, Trabzon Limanı açıklarında turluyor.

Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götürmek için 3 Temmuz'da Trabzon'dan yola çıkan, ancak aynı gün liman açıklarında yükünü boşaltmak için beklediği sırada garaj bölümünde çıkan yangınla tamamen yanan ''Boztepe'' gemisi, söndürme çalışmalarının ardından, Trabzon'dan yola çıkan Lider Şafak isimli gemi ile çekilerek dün Trabzon Limanı açıklarında demirlemişti.

Geminin işletmeci şirketi Asya Ro-Ro yetkilileri, Trabzon Limanı açıklarına demirleyen ve Sierra Lionne bandıralı olan ''Boztepe'' gemisinin, yasal mevzuatlar gereği Türkiye karasuları dışına çıkarılması gerektiğinin kendilerine bildirildiğini, bu nedenle de Boztepe gemisinin, Türkiye karasularının dışı olan 13 deniz mili açıkta turladığını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel