Böyle hayvan sevgisi görülmedi

Trabzon’da yaşayan ismini vermek istemeyen kadın, 30 yılı aşkındır lokanta ve evlerden topladığı yemek atıklarıyla sahipsiz sokak hayvanlarını besliyor.Her gün ara vermeksizin farklı mahallelerde bulunan sokak hayvanlarını lokanta ve evlerden topladığı at

Böyle hayvan sevgisi görülmedi

Trabzon’da yaşayan ismini vermek istemeyen kadın, 30 yılı aşkındır lokanta ve evlerden topladığı yemek atıklarıyla sahipsiz sokak hayvanlarını besliyor.


Her gün ara vermeksizin farklı mahallelerde bulunan sokak hayvanlarını lokanta ve evlerden topladığı atık yemeklerle besleyen yaşlı kadın yarası olan hayvanları zaman zaman kendi zaman zaman da veterinere getirerek tedavi ettirdiğini belirtirken bu işi Allah için yaptığı söylüyor.


Hayvanları çok sevdiğini herkesin onlara sahip çıkmasını isteyen yaşlı kadın, Ramazan’a girdiğimiz şu günlerde insanların yemeklerini çöpe atmayıp sokak hayvanlarına vermesi isterken hayvan sevgisinin kendisi için Allah vergisi olduğunu söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler