Böbrek aşıkları düğün yaptı!

Antalya'da biri annesinden diğeri babasından aldığı böbrekle hayata dönen Kamil Taş ve Gülizar Duran, tedaviyi yarıda bırakıp kaçmışlardı.Trabzon’da ortaya çıkan ve resmi nikâhla evlenen Kamil Taş ile Gülizar Duran önceki gün yapılan düğünle dünya evine g

Böbrek aşıkları düğün yaptı!

Antalya'da biri annesinden diğeri babasından aldığı böbrekle hayata dönen Kamil Taş ve Gülizar Duran, tedaviyi yarıda bırakıp kaçmışlardı.

Trabzon’da ortaya çıkan ve resmi nikâhla evlenen Kamil Taş ile Gülizar Duran önceki gün yapılan düğünle dünya evine girdi. Düğüne kız tarafından kimse katılmazken, genç çift balayı için gelinin memleketi Nevşehir'e gidecek.

MİSAFİHANEDE TANIŞMIŞLARDI
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinden Antalya'ya giden 20 yaşındaki Gülizar Duran'a geçen 13 Ocak'ta babası Zeki Duran'dan, Trabzon 'un Akçaabat ilçesine bağlı Darıca beldesinden 500.20111026180606.jpgAntalya'ya giden 33 yaşındaki Kamil Taş'a da geçen 20 Mayıs'ta annesi Ayşe Taş'tan alınan böbrek nakledilmişti.

Maddi durumları iyi olmadığı için bir yıl sürecek tedavi süresince misafirhanede kalan 2 genç, birbirlerine âşık olunca tedaviyi yarım bırakıp kaçmıştı. Trabzon 'da ortaya çıkan gençler resmi nikahla evlenmişti. İki aile arasındaki sorunlar halledilince çift düğün yapmaya karar verdi. Akçaabat ilçesine bağlı Darıca beldesinde bir salonda gerçekleştirilen düğüne kız tarafından kimse katılmadı.

Çift, Mustafa Ceceli'nin, "Hastalıkta ve sağlıkta seni yanımda görmeliyim" şarkısıyla dans etti. Damat Kamil Taş, "Çok mutluyuz. Huzuruma huzur katıldı. Balayına Nevşehir'e gideceğiz. Kayınpederimin ve kayınvalidemin elini öpeceğim" dedi. Gülizar Taş da, "Gerçek aşk bu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel