Bıyıklıoğlu Akçaabat Deirtaş köyünde

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ramazan ayının son iftar programında Akçaabat İlçesinin Demirtaş köyüne konuk oldu.Vatandaşlar Bıyıklıoğlu’nu yoğun ilgiyle karşılarken, köye uzun bir aradan sonra milletvekili gelmesinin kendiler

Bıyıklıoğlu Akçaabat Deirtaş köyünde

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ramazan ayının son iftar programında Akçaabat İlçesinin Demirtaş köyüne konuk oldu.

Vatandaşlar Bıyıklıoğlu’nu yoğun ilgiyle karşılarken, köye uzun bir aradan sonra milletvekili gelmesinin kendilerini sevindirdiğini söylediler. Ramazan Ayının son programında Demirtaş köyünde bulunmakta mutluluk duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Ramazanın güzelliği kalplerin kaynaşmasını sağlamaktır.

Onun için ne kadar şükretsek azdır. Bu seneki Ramazan ayının son programını sizlerle yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah sizlerle beraber nice ramazanlar geçiririz. Hepinizin bayramını şimdiden tebrik ediyorum” dedi.  Türkiye’nin üzerinde rahmet ve lütuf bulutlarının dolaştığını ifade eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Türkiye’ye ihanet eden hiç kimsenin şimdiye kadar hayır görmediği gibi şimdiden sonra da hayır görmeyeceğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler