Bir Sevdadır Trabzon

Kısa adı OSBÜK olan Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon'da yaptıkları bölgesel toplantının ardından Sümela Manastırı ve Uzungöl'de stres attı. Dağ ve yayla turizmi organizatörü Mustafa Akbulut nezaretinde iki gün boyunca un

Bir Sevdadır Trabzon


Kısa adı OSBÜK olan Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon'da yaptıkları bölgesel toplantının ardından Sümela Manastırı ve Uzungöl'de stres attı. Dağ ve yayla turizmi organizatörü Mustafa Akbulut nezaretinde iki gün boyunca unutulmayacak saatler geçiren yöneticiler Trabzon'un doğasına hayran kaldılar.

Mahmut Yılmaz başkanlığında Trabzon'a gelen OSBÜK yöneticileri eşleriyle birlikte Trabzon'da tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Sumela Manastırı'nın tarihini inceleyen sanayici işadamları gördükleri manzara karşısında oldukça etkilendi. Sümela'da serin, Uzungöl de ise bulut ve yağmurla karşılaşan başkanlar hallerinden oldukça memnundu. Dağ ve yayla turizmi organizatörü Mustafa Akbulut önderliğinde iki gün boyunca güzel vakit geçiren misafirler Trabzon'dan gözü arkada ayrıldı. Yeşil ve mavinin bir arada bulunduğu ender yerlerden biri olan Karadeniz'in görülmeye değer bir çok yeri bulunduğuna dikkat çeken OSBÜK yöneticileri, “Bu kadar harikulade bir güzellik betonlaşmayla öldürülmesin. Doğamıza ve çevremize sahip çıkalım. Trabzon'u oldukça gelişmiş gördük ama gittikçe de artan bir yapılaşma var. Bu çarpık kentleşme doğayı öldürüyor. Bunu sizden istirham ediyoruz.” diye konuştular.

Trabzon'da kaldıkları süre içinde bol bol balık ve yöresel yemek yiyen yöneticiler, “Biz balığı her zaman böyle taze bulamıyoruz. Hazır gelmişken tadını çıkaralım” derken, bayanlarda yöresel giysilerden keşana ilgi büyük ilgi gösterdi.l Sumela'da hediyelik eşya standlarında satılan keşana hücum eden bayanlar, başlarına sararak “ Şimdi bizde Karadenizli olduk” ifadesini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler