Bir direk değiştirin bin kişi hayat bulsun!

Trabzon TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Yol-iş sendikası 1 nolu Şube başkanı Hasan Basri Hatipoğlu tartışmalara neden olan okulla ilgili hayati önem taşıyan bir uyarıda bulundu. İşte o açıklama: “Trabzon Akçaabat Yıldızlı Beldesi Orta Mahalle, TOKİ Yıldızlı Gökk

Bir direk değiştirin bin kişi hayat bulsun!
Trabzon TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Yol-iş sendikası 1 nolu Şube başkanı Hasan Basri Hatipoğlu tartışmalara neden olan okulla ilgili hayati önem taşıyan bir uyarıda bulundu.
 
İşte o açıklama: “Trabzon Akçaabat Yıldızlı Beldesi Orta Mahalle, TOKİ Yıldızlı Gökkuşağı Ana Okulu, Yıldızlı TOKİ Ayyıldız Orta Okulu,  Akçaabat Anadolu Öğretmen Lisesi bir binada o yörenin ihtiyacını karşılamak güzel hizmet, okulu yaptıran yöneticilere teşekkürü borç biliyoruz.  
 
Yanlış olan yüksek gelirim hattının ne kadar zararlı olduğunu yetkililer Karadeniz Teknik Üniversitesinde görev yapan çok değerli Bilim adamlarımıza sormalı, bu yörede Bahçelievler YOL-İŞ Sitesi var, burada oturan sakinlerin bir çoğu yüksek gelirim hattının sağlığa olan zararlarından dolayı bu okula çocuklarını göndermiyor, gönderenlerde okuldan almak istiyor. İnsanların en büyük varlığı çocuklarıdır.
 
Bizlerin talebi Okulun oradan kaldırılması değil, sadece üç direk arasındaki bir direğin okul bahçesinden çıkarılması yeterli, yüksek gelirim hattı uzaklaşmış olur. Yetkililere sesleniyoruz çocuklarımız sağlığını kaybetmeden acilen direk yerini değişmesi, arazide direk yerinin değişmesi müsait, yeni yapılaşma olması halinde sorunlar oluşacaktır. Yetkililerin bilgilerine arz ederiz”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel