| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 14 Ocak 2010 15:13

Bir aylık faturası 23 bin lira geldi

Boğaziçi Mahallesi'nde oturan Erdal Gümrükçü'nün evine, bir aylık kullanım bedeli olarak 23 bin 249 lira elektrik faturası geldi. Gümrükçü, yaptığı açıklamada, gelen yüksek fatura nedeniyle uyku dahi uyuyamadığını, TEDAŞ görevlileriyle yaptığı görüşmelerd

Boğaziçi Mahallesi'nde oturan Erdal Gümrükçü'nün evine, bir aylık kullanım bedeli olarak 23 bin 249 lira elektrik faturası geldi.

Gümrükçü, yaptığı açıklamada, gelen yüksek fatura nedeniyle uyku dahi uyuyamadığını, TEDAŞ görevlileriyle yaptığı görüşmelerde tatmin edici cevap alamaması nedeniyle kaygılandığını söyledi.

Daha önce telefon hattına giren kişiler nedeniyle yüklü miktarda para ödemek zorunda kaldığını ifade eden Gümrükçü, “Derdime çare arıyorum. Ben her ay evime gelen 70 liralık faturaları zaten zamanında ödüyorum. Ama bu defa eski parayla 23 milyarlık faturayı görünce ruh halim bozuldu” dedi.

“FABRİKAM OLSA BİLE...”

Yanlışlığın bir an önce düzeltilmesini isteyen Gümrükçü, “Benim fabrikam olsa bile bu kadar elektrik tüketemem. TEDAŞ yetkililerinin bu yanlışı hemen düzeltmelerini bekliyorum” diye konuştu.

TEDAŞ yetkilileri ise faturadaki yüksek miktarın, sayaç okuma sırasında görevli personel tarafından fazla rakam girilmesinden kaynaklandığı ihtimali üzerinde durduklarını, konuyu araştırdıklarını kaydetti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!