Bir anlık dalgınlık kolundan etti

Olay, bir hafta önce Hacı Mehmet mevkiinde bulunan Trabzon Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinde meydana geldi. 44 yaşındaki Murat Gençoğlu, yapay taşıyıcı bandının arasına sıkışan kum ve çakılı temizlerken bir anlık dalgınlık sonucu sol kolunu makineye k

Bir anlık dalgınlık kolundan etti

Olay, bir hafta önce Hacı Mehmet mevkiinde bulunan Trabzon Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinde meydana geldi. 44 yaşındaki Murat Gençoğlu, yapay taşıyıcı bandının arasına sıkışan kum ve çakılı temizlerken bir anlık dalgınlık sonucu sol kolunu makineye kaptırarak ağır şekilde yaralandı.

İşyerindeki arkadaşları tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Gençoğlu, burada ameliyata alındı. Ancak 6 saat süren ameliyatta Gençoğlu'nun kopan kolu ezilme yüzünden yerine dikilemedi.

KTÜ Farabi Hastanesi Ortopedi ve Travma Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Mehmet Yıldız, hastanın kolunda ezilme olduğundan yerine dikilemediğini belirterek şöyle konuştu: "Hastanın kolu ezilerek koptuğu için ameliyatın başarılı olma şansı çok düşüktü.

Fakat biz hastaya şans verme açısından yine de kendisini ameliyata aldık. Ancak kan akışı yeterli olmadığı için kopan kol tam olarak yerine dikilemedi."

Hastanede tedavisi süren Murat Gençoğlu ise her şeyin bir anda olup bittiğini ve çok fazla acı hissetmediğini dile getirerek kaza anını şöyle anlattı:

"Sabahleyin makine bandının arasına sıkışan kum ve çakılı temizlemeye çalışıyordum. O sıra bir anlık dalgınlığım sonucu sol kolumu makinenin tamburuna kaptırdım. Makine daha sonra beni kendine doğru çekmeye başlayınca kurtulmak için kolumu kendime doğru çektim. Bu yüzden sol kolum omuzumun altından koptu. Daha sonra kopan kolumu diğer elimle tutarak arkadaşların yanına koştum.

Onlar da beni bir arabaya bindirerek önce Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ardından da KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne getirdiler." Burada yaklaşık 6 saat ameliyatta kaldığını belirten Gençoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Doktorlar kopan kolumda ezilme olduğu için yerine dikilemediğini söyledi. Şimdi koluma protez yapılacak. Her şeye rağmen buna da şükürler olsun daha kötü de olabilirdi."

Öte yandan 3 çocuk babası Murat Gençoğlu'nun 5 yıldır Trabzon Belediyesi'nde beton santral operatörü olarak görev yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel