Beşikdüzü'ndeki deniz faciası

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde 2000 yılında Mayıs Yedisi Şenlikleri’nde meydana gelen deniz faciasında hayatlarını kaybeden 38 kişi için tören düzenlendi.Bir balıkçı kayığı ile Çeşmeönü Limanı’ndan denize açılan Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör ve B

Beşikdüzü'ndeki deniz faciası

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde 2000 yılında Mayıs Yedisi Şenlikleri’nde meydana gelen deniz faciasında hayatlarını kaybeden 38 kişi için tören düzenlendi.

Bir balıkçı kayığı ile Çeşmeönü Limanı’ndan denize açılan Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör ve Belediye Başkanı Ramis Uzun 38 kişinin hayatını kaybettiği yere çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu.

Balıkçılar da kayıklarında saygı duruşunda bulunurken, 20 Mayıs 2000 yılında yaşanan faciada hayatlarını kaybeden 38 kişinin resimleri Deniz Şehitleri Anıtı’nda sergilendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel