Belediye'den KTÜ'ye yeni yol

Trabzon Belediyesince Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) yeni yol açılıyor. Yol açma çalışmalarını KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Konaklar Mahallesi'nden üniversitenin Orman Fak

Belediye'den KTÜ'ye yeni yol

Trabzon Belediyesince Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) yeni yol açılıyor.

Yol açma çalışmalarını KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Konaklar Mahallesi'nden üniversitenin Orman Fakültesinin bulunduğu yere yol bağlantısı yaptıklarını belirtti.

Bu sorunun yıllardır kanayan bir yara olduğunu ifade eden Özen, ''Üniversitemizle işbirliği yaparak bu sorunu gideriyoruz. İnşallah bu yol tamamlandığında öğrencilerimiz rahat ulaşım imkanı sağlarlar. Belediye olarak resmi kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği yaparak onların sorunlarının çözüme kavuşturulması için gayret sarf ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler