Belediye'den İftar Yemeği

Trabzon Belediyesince ramazan ayı boyunca her akşam 450 kişiye iftar yemeği veriliyor.Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, ramazan ayının sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma ayı olduğunu belirtti.Belediye Sosyal Tesislerinde 250, Kalkınma Mah

Belediye'den İftar Yemeği

Trabzon Belediyesince ramazan ayı boyunca her akşam 450 kişiye iftar yemeği veriliyor.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, ramazan ayının sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma ayı olduğunu belirtti.

Belediye Sosyal Tesislerinde 250, Kalkınma Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezinde de 200 olmak üzere her akşam 450 kişiye iftar yemeği verildiğini ifade eden Canalioğlu, ''İnsanlar ibadetlerini yaparken, birbirlerine yardımcı olmak durumundadırlar. Bu ayda 4 bin aileye gıda yardımı ile 2 bin öğrenciye de kırtasiye yardımı yapıyoruz. Sevgi ve hoşgörü içerisinde mutlu birey, huzurlu toplum için çalışmalarımıza devam ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler