Belediyeden Fıkra gibi cevap

Haber61 net'in  bu gün saat 14 :50 de Trabzon'da Ayrıştırma Komedisi “ başlığı altında okuyucularına duyurduğu ve Belediye Temizlik işçilerinin ayrıştırma konteynırların da ki Katı atıkların aynı araçla toplanarak çöp depolama tesislerine taşındığı haberi bu gün İHA, DHA Ve Habertürk Siteleri tarafından da servise konuldu.

Belediyeden Fıkra gibi cevap

Haber61 net'in  bu gün saat 14 :50 de Trabzon'da Ayrıştırma Komedisi  başlığı altında okuyucularına duyurduğu ve Belediye Temizlik işçilerinin ayrıştırma konteynırların da ki Katı atıkların aynı araçla toplanarak çöp depolama tesislerine taşındığı haberi bu gün İHA, DHA Ve Habertürk Siteleri tarafından da servise konuldu. Arkadaşımız Okan Şirin'in imza attığı katı atık ayrıştırma kutularının  ayna araçla toplanması haberinin sitemizde yer almasının ardından Trabzon Belediyesi başkan yardımcısı Ergin Aydın'dan konu ile ilgili fıkra gibi bir  açıklama geldi Başkan yardımcısı Aydın fıkralara konu olacak Ayrıştırılmış Katı atık toplama  işlemine yakışır fıkra gibi bir açıklama yaptı.

ÖNCE AYRIŞTIRILIYOR, TOPLARKEN BİRLEŞTİRİLİYOR  SONRA DEPODA BİR KEZ DAHA AYRIŞTIRILIYOR

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı  Ergin Aydın ilk  olarak Haber61.net'in gündeme getirdiği ardından da Ulusal haber sitelerinin haber 61 den alarak sitelerine koyduğu Katı atık çöp toplama olayı için Temizlik işlerini özelleştirdik. Çöpleri  ihaleyi alan firmanın ekipleri topluyor. Bu ekipler normalde farklı çöp arabaları ile bu ayrıştırılmış ürünleri almaları gerekiyor.  Ancak çöp arabaları yeterli olmadığı için böyle bir yola gitmişler. Önümüzdeki aydan itibaren bu eksikliklerini gidereceklerini söylediler.  Bu demek değildir ki ayrıştırılan çöpler birlikte depolanıyor. Çöp arabaları ile Deliklitaş mevkiindeki tesise götürülen çöpler burada bir kez daha  ayrıştırma işleminden geçirilmektedir. Geri dönüştürülecek çöpler burada diğer çöplerden ayrılmakta ve işlemden geçirilmektedir" dedi.

İlgili haberler;

Belediyeden fıkra gibi cevap

Trabzon'da ayrıştırma komedisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel