Belediye'den bayram yardımı

Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaklaşan Kurban Bayramı Münasebetiyle Muhtaç Vatandaşlara Ayakkabı, Çanta ve Kıyafet Yardımında Bulundu. Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle muhtaç vatandaşlara ayakka

Belediye'den bayram yardımı


Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaklaşan Kurban Bayramı Münasebetiyle Muhtaç Vatandaşlara Ayakkabı, Çanta ve Kıyafet Yardımında Bulundu.

Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle muhtaç vatandaşlara ayakkabı, çanta ve kıyafet yardımında bulundu.

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye Bayram öncesi yapılan yardımlarda en çok giysi dağıtıldı. Yardımlarda 224 çift ayakkabı, 38 adet bayan çantası ve 2 bin 200 adet giysi dağıtıldı.

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon Belediyesi'nin hayırseverlerin katkısıyla bu yardımları yaptığını ve yapmaya devam edeceğini kaydetti.

Turan, "Sosyal belediyecilik anlayışı içinde belediye olarak ihtiyaçlı vatandaşlarımızın bayram öncesi az da olsa eksiklerini tamamlamış olduk. Bu yardımlar hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla fakirlerimize ulaştırılmakta olup bundan sonra da devam edecektir. Katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyor yardımlarının devamını bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler