Belediye başkanı laptop dağıttı

İskele Restoran'da verilen iftarda laptop dağıtımın ardından açıklama yapan Başkan Arpacıoğlu, teknoloji çağında yaşandığını, muhtarların da bu çağa uygun alt yapıya sahip olması gerektiğini belirtti. Arpacıoğlu "Gelişen ve değişen Türkiyemizde bizler de

Belediye başkanı laptop dağıttı

İskele Restoran'da verilen iftarda laptop dağıtımın ardından açıklama yapan Başkan Arpacıoğlu, teknoloji çağında yaşandığını, muhtarların da bu çağa uygun alt yapıya sahip olması gerektiğini belirtti.

Arpacıoğlu "Gelişen ve değişen Türkiyemizde bizler de bu teknolojiyi en yakından takip etmemiz gerekiyor.

Yerellerde bunun ilk adımı da muhtarlarımızdan başlar, bizler her türlü işlerimizde mutlaka muhtarımıza uğruyoruz. İşte tam burada muhtarımızın en doğru ve sağlıklı bilgiyi bize sunması için sadece birinin değil, tüm muhtarlarımızın aynı hizmet verebilmeleri için Ünye Belediyesi olarak muhtarımızın alt yapı desteğini sunmuş olduk. Bundan böyle muhtarlarımız mahallesindeki tüm verileri bilgisayar ortamına yükleyecek ve istediği bilgiye anında ulaşacaktır. Bu işlemler için devamlı resmi daire kapılarında vatandaşımız artık zahmet çekmeyecek" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Sarıkahraman ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bizlerin hem mahalle sıkıntılarında yanımızda olan hem de hangi muhtar veya vatandaş olursa olsun yardım eden sayın başkanımıza bizlerde teşekkür ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vatandaşın işi olacak, ancak şimdi teknoloji hızıyla olacak. Artık nüfus dairelerinde vatandaş beklemeyecek. Biz bilgisayar ortamından hemen işi çözmüş olacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel