Bebeğini Havalandırmadan Attı

Samsun'da babasına ait 3. kattaki evlerinin tuvaletinde doğurduğu bebeğini, tuvaletin penceresinden havalandırma boşluğuna atarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan genç kadın polis tarafından gözaltına alındı.İddiaya göre, Yeni

Bebeğini Havalandırmadan Attı

Samsun'da babasına ait 3. kattaki evlerinin tuvaletinde doğurduğu bebeğini, tuvaletin penceresinden havalandırma boşluğuna atarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan genç kadın polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, Yenidoğan Mahallesi Ayazpaşa Sokak'ta yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen olayda, eşinden boşandığı ve annesiyle yaşadığı öğrenilen Nurgül B. (24), gayri meşru ilişki sonucu hamile kaldı. Genç kadın, evinin tuvaletinde bir erkek bebek dünyaya getirdi ve bebeğini tuvaletin penceresinden havalandırma boşluğuna attı. Nurgül B., çok kan kaybettiği için Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gitti.

Doktorlara düşük yaptığını söyleyen Nurgül B.'nin yalan söylediği ortaya çıktı. Doktorların durumu polise bildirmesi üzerine ifadesi alınan Nurgül B., suçunu itiraf ederek, bebeğini tuvalette doğurduğunu ve pencereden havalandırma boşluğuna attığını söyledi. Atıldıktan 2 saat sonra, itfaiye tarafından evin duvarı delinerek havalandırma boşluğundan alınan bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hastanede tedavisi tamamlanan Nurgül Bayram ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Nurgül B.'nin ifadesi doğrultusunda gayri meşru ilişki sonucu bebeğin babası olduğu iddia edilen ve ayrıca başka biriyle evli olan Seydahmet D. (27) hakkında gıyabi tevkif kararı çıkartıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan Seydahmet D. yakalanarak tutuklandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Nurgül B., bebeğini öldürmek suçundan, Seydahmet D. ise genç kadının babasının rızası dışında evine girip cinsel ilişkiye girdiği için konut dokunmazlığının ihlali suçundan hakim karşısına çıktı. Nurgül B., suçunu itiraf ederek, Seydahmet D. ile evlerinde değil, evlerinin bodrumunda ve ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdiğini ve hamile kaldığını söyledi. Bebeğini tuvalette doğurup pencereden attığını kabul eden genç kadın, olay sırasında bebeğin
ağladığını fark etmediğini, düşük yaptığını zannettiğini ileri sürdü.

Seydahmet D. ise kimsenin evine gitmediğini, genç kadınla rızası doğrultusunda evin bodrumunda ilişkiye girdiğini itiraf etti. Mahkeme heyeti, Nurgül B.'yi şerefini kurtarmak için yeni doğan bebeğini öldürmek suçundan yargılandığı ilk mahkemede 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı ve sabit ikamet sahibi olduğu için tahliyesine karar verdi. Seydahmet D. ise beraat etti.

Yargıtay Ceza Dairesi Nurgül B.'ye verilen 6 yıl 8 ay hapis cezasını onadı. Bunun üzerine polis tarafından hakkında hapis cezası bulunduğu için aranan Nurgül B. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından dün akşam Samsun'un Yenidoğan Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan Nurgül B, Samsun Adliyesi'ne sevk edildikten sonra tutuklanarak 2 yıl önce serbest kaldığı Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel