Bebeğe Maganda Kurşunu

Trabzon'un Çağlayan beldesinde bir nişan töreninde annesinin kucağında bulunduğu sırada açılan ateş sonucu yaralanan 4 aylık bebek hastanede tedavi altına alındı. Olayda bebeğin annesi de hafif yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çağlayan beldesi

Bebeğe Maganda Kurşunu

Trabzon'un Çağlayan beldesinde bir nişan töreninde annesinin kucağında bulunduğu sırada açılan ateş sonucu yaralanan 4 aylık bebek hastanede tedavi altına alındı. Olayda bebeğin annesi de hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çağlayan beldesinde, Nuray Çakıroğlu (31), 4 aylık bebeği Ezel Irmak Çakıroğlu ile gittiği nişan töreninde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından havaya ateş açıldı. Açılan ateş sonucu anne Nuray Çakıroğlu, kolundan yaralandı. Anne Çakıroğlu'nun kolundan seken kurşun, 4 aylık minik bebeğin karnına isabet etti.
Anne Çakıroğlu kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edilirken, minik Ezel Irmak Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde ameliyata alındı.
Bağırsakları ile dalağından yaralanan bebeğin, yapılan ameliyat sonucunda dalağına saplanan kurşunun çıkarıldığı, hasarlı organlarının dikildiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Güvenlik güçleri, törende havaya ateş açan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel