Bayburt'ta tarih kül oldu

Bayburt'in Mehmet Çelebi Mahallesi'nde koruma altında bulunan tarihi ahşap binada çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşattı. Bayburt'un Mehmet Çelebi Mahallesi Avcı Sokak'ta bulunan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca koruma altına alınmış ahşap tarihi bina

Bayburt'ta tarih kül oldu
Bayburt'in Mehmet Çelebi Mahallesi'nde koruma altında bulunan tarihi ahşap binada çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşattı.

Bayburt'un Mehmet Çelebi Mahallesi Avcı Sokak'ta bulunan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca koruma altına alınmış ahşap tarihi binanın üçüncü katında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bayburt Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının çevredeki diğer binalara sıçrama ihtimali üzerine Polis, TEDAŞ ve 112 Acil Servis ekiplerince bölgede güvenlik tedbiri alındı. Yangın bölgesine gelen Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat söndürme çalışmalarını sonuna kadar takip etti. Polis, yangınla ilgili olarak inceleme başlatırken vatandaşlar tarihi ahşap binanın en az seviyede hasar görmesi için yoğun bir gayret gösterdi. Yapılan tüm çalışmalar ahşap binayı kül olmaktan kurtaramadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel