Bayburt'ta dereceye giren sporculara ödül verildi

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 2013 yılında ulusal ve uluslar arası yarışmalarda derece alan sporcuları altınla ödüllendirdi.Bayburt TSO binasında düzenlenen ödül törenine başarılı sporcuların yanı sıra BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, B

Bayburt'ta dereceye giren sporculara ödül verildi

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 2013 yılında ulusal ve uluslar arası yarışmalarda derece alan sporcuları altınla ödüllendirdi.

Bayburt TSO binasında düzenlenen ödül törenine başarılı sporcuların yanı sıra BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, Başkan Yardımcısı Mehmet Ölmez, Ticaret İl Müdürü Erkan Zengin ile bazı Baybut TSO yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Spordan Sorumlu Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu ve sporcuların antrenörleri katıldı.

2013 yılında İrlanda Dublin’de yapılan Yıldızlar Dünya, Üst Minikler Avrupa Okullararası Boks Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olan Burhan Kırar (76 kg), ve Mustafa Mıcık (54 kg), Ukrayna Kiev’de yapılan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonasında dünya üçüncüsü Ahmet Mıcık (54 kg), Türkiye Boks Federasyonu tarafından 28 Haziran - 04 Temmuz tarihleri arasında Şırnak’ta gerçekleştirilen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası Türkiye şampiyonu olan Ahmet Çikot, (44,5), Litvanya’da yapılan Bilek Güreşi Büyükler Dünya Şampiyonasında ağır sıklet dünya şampiyonu olan Arif Ertem (110 kg ) Erzurum’da Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan Emre Bayram (76 kg) ve Abdurrahim Gürbüz (55 kg), Alaşehir’de yapılan Türkiye Cumhuriyeti ile Türk ve Akraba Toplulukları Karate Turnuvasında 2. olan Mustafa Şahin (68.kg) Eskişehir’de yapılan Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde 15.69 derecesi ile 100 metre Türkiye Şampiyonası, 33.32 derecesi ile 200 metre Türkiye Şampiyonası, 3,66 metre ile Uzun atlama Türkiye şampiyonasında Türkiye rekoru Milli atlet Sevda Kılınç’a, Bayburt TSO başkanı tarafından altın hediye edildi.

Bayburt TSO Başkanı İbrahim Yumak ödül töreninde yaptığı konuşmada başarılı sporcuları kutlayarak gösterilen başarının tüm Bayburtlulara ait olduğunu bu başarıda en büyük payın antrenörler ve sporculara ait olduğunu belirtti.

Sporcuların çok güzel başarılar elde ettiğini ifade eden Yumak, " Bu başarılan devamını diliyoruz. Biz sivil toplum kuruluşu olarak bu tür organizasyonlarda başarı elde eden öğrencilerimizi ve sporcularımızı ödüllendirerek teşvik ediyoruz. Bu görüntüden anlaşılıyor ki Türkiye’yi aşmış durumdayız. Dünya sıralamasında başka neticeler de bekliyoruz.Başta olimpiyatlar olmak üzere Bayburt’un adının tanıtılması noktasında sizlere büyük görevler düşüyor. Biz sizin her zaman yanınızda ve arkanızda olacağız."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler