Bayan Okutan'ın ziyareti

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın küçük oğlu Ahmet'in eğitim öğretim hayatını devam ettirdiği Trabzon Aliye Aşırbaylı Anaokulu Vali Okutan'ın eşi Demet Okutan ile Çamlık Çocuk Yuvasına anlamlı bir ziyarette bulundu. Okul Müdüresi Semra Kırış'ın da yer aldığı

Bayan Okutan'ın ziyareti

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın küçük oğlu Ahmet'in eğitim öğretim hayatını devam ettirdiği Trabzon Aliye Aşırbaylı Anaokulu Vali Okutan'ın eşi Demet Okutan ile Çamlık Çocuk Yuvasına anlamlı bir ziyarette bulundu.

Okul Müdüresi Semra Kırış'ın da yer aldığı ziyarette Okul Aile Birliği Üyeleri kimsesiz çocuklara şampuan, ıslak mendil, kağıt havlu yardımı yapıp çikolata ve pasta ikramında bulundular.

Demet Okutan ile ziyaretçiler Çocuk Yuvasında kalan kimsesiz çocuklarla yakından ilgilenerek kısa süreliğine de olsa çocukların aile sevgisini hissedip mutlu olmalarına yardımcı olmaya çalıştılar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler