Batuk: Değerlerimize sahip çıkalım

Ayasofya müzesinde bugün gerçekleşen müzeler haftası açılış törenine Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Defterdarı A. Kenan Karadeniz, Vergi Dair

Batuk: Değerlerimize sahip çıkalım

Ayasofya müzesinde bugün gerçekleşen müzeler haftası açılış törenine Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Defterdarı A. Kenan Karadeniz, Vergi Dairesi Başkanı Necmi Keskinsoy ve çok sayıda davetli katıldı.

 

fotooo.jpg

 

Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Trabzon’un kültürel varlıklar açısından çok önem arz ettiğini ifade ederek, “Kültürel varlıkları yüksek olan bu şehir gerçekten Türkiye’nin en önemli kentlerinden. Bu değerlere 7’den 77’ye sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

ismail_kansiz.jpg

 

Trabzon’un bir tarih kendi olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, “Müzelerimiz Trabzon için çok önemli. Buralara turistlerin gelmesi açısından da önemli bir rolü var müzelerin. Önümüzdeki yıllarda tarih ve müzelerle daha iç içe olmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Trabzon Müze Müdür Nilgün Yılmazer ise, "Müze ziyareti bakımından sıralamada ilk 20’deyiz. Hedefimiz ilk 10’a girmektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler