Başkanın antika otomobil tutkusu..

Günümüzde teknolojik gelişmelerin çok hızlı yaşandığı otomobil sektöründe, eski modeller otomobil tutkunları sayesinde ilk günkü gibi yolları arşınlıyorlar. Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Oltan Gıda sahiplerinden Şükrü Güngör Köleoğlu,

Başkanın antika otomobil tutkusu..
Günümüzde teknolojik gelişmelerin çok hızlı yaşandığı otomobil sektöründe, eski modeller otomobil tutkunları sayesinde ilk günkü gibi yolları arşınlıyorlar.
 
Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Oltan Gıda sahiplerinden Şükrü Güngör Köleoğlu, otomobil tutkunu olarak  yeni modellerden çok eskileri büyük bir zevkle kullandığını söylüyor.
 
Şükrü Güngör Köleoğlu’nun antika otomobilleri arasında 1956 model Chevrolet Blair, 1959 model Chevrolet-İmpala ve 1968 model Ford-Mustang yer alıyor. 
 
Şükrü Güngör Köleoğlu; otomobillerde her türlü teknoloji ile donatılmış son modellere rağmen, eskileri kullanmanın farklı bir haz verdiğini belirterek;  antika araçları zaman zaman uzun güzergahlarda da kullandığını belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler