Başkandan anlamlı ziyaret

Of Belediye Başkanı Oktay Saral Of İlçesinde yerel ve ulusal basın mensuplarını ziyaretlerinin ardından Of İlçesi Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu da ziyaret etti.Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Saral ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Şe

Başkandan anlamlı ziyaret

Of Belediye Başkanı Oktay Saral Of İlçesinde yerel ve ulusal basın mensuplarını ziyaretlerinin ardından Of İlçesi Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu da ziyaret etti.


Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Saral ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Şemsettin Öztürk ve yönetim kurulu tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Saral, İlçe merkezinde basın görevi yapan ve yerel gazete çıkaran medya mensuplarının sorunlarını çok iyi bildiğini ve yakından takip ettiğini, asıl amacının Belediyenin her türlü çalışmasını sayfalarına taşıyan ve tarafsızlık ilkesini muhafaza eden basın mensuplarımıza teşekkür etmekti. Onların düşünce ve eleştirileri bizlerin çalışma performansını artırmaktadır. Şunu da söylemekte yarar vardır diyen Belediye Başkanı Oktay Sarl,son 5-6 yıl öncesine kadar ilçemize ait hiçbir gazete yoktu şimdi ise iki haftalık gazetemiz ve bir çok dergi gibi yayın kuruluşumuz var bu da İlçemizin gelişiyor olmamızın kanıtını ortaya koymaktadır. Of İlçemizin esnafının ve kurumlarımızın yerel gazeteleri teşvik etmesi ayrıca abone sayılarının artmasına yardımcı olmaları gerektiğine inanıyorum, dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminin sorunlarını ve Belediyenin çalışmalarını değerlendiren Saral, Belediye Başkanı olarak belirli bir süre basınımızla sıcak ilişkiler kurmakta bazı eksikliklerimiz olmuştur, bunu kabul etmek gerekir. Bundan böyle sizlerle daha sık aralıklarla bir arada olmamız ve sorunlarımızı paylaşmamız gerektiğine inanıyorum diye konuşan Belediye Başkanı Oktay Saral, Belediye olarak Of İlçesine hizmet konusunda planlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor, sizlerden ricam belediyeyi ilgilendiren her konuda bizlere yardımcı olun bizleri uyarın, çünkü el birliğiyle bir çok sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.Bu nedenle basınsız hiçbir şey olmaz.Kamuya ulaşmanın tek yolu basındır.Bu kutsal mesleğin onurunu eni iyi şekilde koruduğunuz için hepinize teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.


Şemsettin Öztürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel