Başkan taahhütnamesine sahip çıkmalıdır

Trabzon'un Şalpazarı ilçe belediye başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Necati Selvitop, partisinin ilçe teşkilatının onayı olmadan aday olmasının hiçbir anlamı olmadığını söyledi.Adaylık sürecinde ve seçim sonrasında partisiyle uyum içerisinde ol

Başkan taahhütnamesine sahip çıkmalıdır

Trabzon'un Şalpazarı ilçe belediye başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Necati Selvitop, partisinin ilçe teşkilatının onayı olmadan aday olmasının hiçbir anlamı olmadığını söyledi.


Adaylık sürecinde ve seçim sonrasında partisiyle uyum içerisinde olmaları halinde ilçesine güzel hizmetler kazandırabileceklerini kaydeden Selvitop “Aday olmamda yapılan baskı ve halk desteği etkin olmuştur. Ancak parti teşkilatımın ve karar organlarının onayı olmadan adaylığım bir şey ifade etmez. Bu nedenle ilk destek arayışıma partimin ilçe teşkilatından başladım. İlçe teşkilatımın onayı olmadan zaten aday olmak istemem. Çünkü ekip ruhu olursa ancak ilçemize el birliği ile hizmet yapabiliriz, fayda sağlayabiliriz.

Sadece aday olup, seçimi kazanmak hizmet almak için yeterli değildir. Bunun çok örnekleri vardır. Oysa ben ilçe teşkilatımın desteği ve istişaresiyle aday olup, hizmet yapabilirim. Aday olmada da, hizmet yapmada da ilçemiz, il teşkilatımız, bölge milletvekillerimizin, bakanımızın, bakan yardımcımızın onayını almak siyasette nezaket gereği çok önemli bir prosedürdür. Bu konuda ilçe başkanımız sayın Metin Günay’ın Danışma Meclisi Toplantısı'nda 'Siyasette tek liman ahlaktır. Hiç kimse bağlı bulundukları ve üyesi oldukları partilerinden üstün değildir' Veciz sözüne harfiyen katılıyorum” dedi.


2009 yerel seçimlerinde tekrar aday olmayacağını noterde tastiklediği halde yeniden aday olacağını açıklayan Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’i de eleştiren Selvitop “Daha önce 'Her ne olursa olsun, ne kadar ısrar edilirse edilsin aday olmayacağım' diyen bir kişi bugün yeniden aday olmak için adeta kılıf aramaktadır. Oysaki biz sayın başkanın verdiği taahhüdün altındaki imzaya sahip çıkmasını arzu ederiz. O zaman sadece Şalpazarı’nın değil, gönüllerin de başkanı olabilir" diye konuştu.


Belediyenin çalışmalarını da değerlendiren Selvitop “Belediye Başkanının çalışmalarını başarılı bulsaydım zaten aday olmazdım. Ancak altyapıda, üstyapıda, sosyal ve kültürel alanda ilçemiz yaklaşık 5 yıl kaybetmiştir ve bir 5 yıl daha kaybetmesini arzu etmeyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel